Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε για τον Τζιανλούκα Βιάλι και υπογράμμισε πως πρόκειται για ένα πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, απέτισε φόρο τιμής στον παλαίμαχο επιθετικό της Ιταλίας, Τζιανλούκα Βιάλι, ο οποίος πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 58 ετών, υπογραμμίζοντας ότι αποτέλεσε «παράδειγμα προς μίμηση».

Στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ουντινέζε, ο Αλέγκρι δεν ξέχασε και τον πρώην αμυντικό της Γιουβέντους, Ερνέστο Καστάνο, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 83 ετών την Πέμπτη.

«Πριν ξεκινήσουμε τη συνέντευξη Τύπου, είναι σωστό να θυμηθούμε τον Ερνέστο Καστάνο και τον Τζιανλούκα Βιάλι. Δύο παίκτες αλλά πρώτα από όλα δύο άνδρες», είπε ο Αλέγκρι στους εκπροσώπους του Τύπου, προσθέτοντας: «Έδωσαν τόσα πολλά στη Γιουβέντους και την εθνική ομάδα της Ιταλίας. Σας παρακαλώ ευγενικά να αφιερώσετε ένα λεπτό στη μνήμη αυτών των δύο ανδρών. Ο Βιάλι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, θα λείψει σε όλους… Η μνήμη είναι αυτό που αφήνει στους νέους. Η έκφραση του πώς ερμήνευσε τους αγώνες, με τεχνική, με καρδιά και με πάθος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!