Αναλυτικά τα όσα είπαν οι Ντέγιαν Ράντονιτς και Ματέους Πονίτκα ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν Μονάχου.

Για την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου μίλησε τόσο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, όσο και ο Ματέους Πονίτκα.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Ντέγιαν Ράντονιτς: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα τελείως διαφορετικό ματς σε σχέση με τον Ολυμπιακό»

Για το ματς με τον Μπάγερν Μονάχου:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα τελείως διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό. Τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα σκληρό ματς.

Παράλληλα επιβάλλεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά ώστε να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Αμυντικά να διαβάσουμε τον τρόπο που επιτίθεται η αντίπαλός μας και να τους σταματήσουμε, αλλά και επιθετικά να έχουμε σωστές επιλογές και σταθερότητα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο physical game της Μπάγερν».

Για το αν θεωρεί πιο εύκολο το να προετοιμάσει την ομάδα του για να παίξει απέναντι στους Γερμανούς, καθώς έχει θητεύσει εκεί στο παρελθόν:

«Έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν αλλάξει και το σταφ είναι καινούργιο. Οπότε δεν νομίζω πως μπορεί να με βοηθήσει η θητεία μου εδώ».

Για τη χθεσινή του συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:

«Όλη μου η προσήλωση βρίσκεται αποκλειστικά στο αυριανό ματς με την Μπάγερν. Για όλα τα υπόλοιπα θα έχουμε το χρόνο να μιλήσουμε μετά».

Ματέους Πονίτκα: «Καταστροφικό το ματς με Ολυμπιακό»

«Ξέρουμε ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν καταστροφικό και νιώθουμε υπεύθυνοι γι’ αυτό. Για να λυτρωθείς πρέπει να αντιδράσεις με κάποιον τρόπο.

Είναι προφανές ότι πρέπει να σταθούμε επάξια στο παρκέ και να προσπαθήσουμε να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των φιλάθλων μας.

Πρέπει να δώσουμε το 100% και να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε τα επόμενα παιχνίδια, αυτός είναι και ο μόνος τρόπο να κερδίσουμε και πάλι τον κόσμο μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!