Ο Μαρσέλο δεν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό πριν ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» σύμφωνα με ρεπορτάζ.

Τι κι αν ρεπορτάζ των βραζιλιάνικων Μέσων αναφέρουν πως ο Μαρσέλο βρίσκεται στις λίστες των Σάο Πάολο, Μποταφόγκο, Φλουμινένσε αλλά και της Αλ Νασρ; Ο άσος του Ολυμπιακού δεν το κουνάει από το λιμάνι!

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της O Globo αναφέρει πως ο Μαρσέλο δεν θέλει να γυρίσει ακόμα στην πατρίδα του. Πρώτη που εκδήλωσε ενδιαφέρον ήταν η Φλουμινένσε για να τον αποκτήσει. Μάλιστα, φέρεται να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον παίκτη αρκετό καιρό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια πρόταση.

Παρά τα όσα ακούγονται, ο Μαρσέλο έχει δώσει ρητή εντολή στους εκπροσώπους του να ξεκαθαρίζει στους ενδιαφερόμενους πως θέλει να μείνει στην Ευρώπη. Και ειδικότερα να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ