Ο Ζοάν Λαπόρτα αναφέρθηκε στην πιθανότητα απόκτησης του Μπερνάρντο Σίλβα τονίζοντας πως τα λεφτά που χρειάζονται είναι υπερβολικά πολλά.

Διέψευσε κάθε μεταγραφικό σενάριο περί κίνησης της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι αντί 80 εκατ. ευρώ ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα σε τοποθέτησή του στο ισπανικό ραδιόφωνο Cadena Cer.

«Δεν θα δαπανήσουμε 80 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουμε τον Μπερνάρντο Σίλβα, αυτό είναι σίγουρο». Όσο για το ενδεχόμενο να κινηθούν οι Καταλανοί μελλοντικά για τον Χάαλαντ; «Ο Έρλινγκ Χάαλαντ; Τώρα αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Σίτι, έχουμε τον Λεβαντόφσκι στη θέση του και τα πάει περίφημα».

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Ουσμάν Ντεμπελέ υπογράμμισε πως «…δεν πωλείται για 70 εκατ. ευρώ όπως γράφτηκε.

Για την ακρίβεια δεν είναι καν στη λίστα των παικτών που είναι υπό παραχώρηση. Κι αυτός και οι Τερ Στέγκεν, Ανσού Φατί αποτελούν μέρος του πρότζεκτ για τα επόμενα χρόνια», κατέληξε ο Λαπόρτα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!