Ο Ζοάν Λαπόρτα αναφέρθηκε στον θρίαμβο του Λιονέλ Μέσι με την Αργεντινή, τόνισε πως είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών και πως θα ήθελε να τον δει κάποια στιγμή να επιστρέφει!

Ο Ζοάν Λαπόρτα μίλησε για τη σπουδαία επιτυχία της Αργεντινής και του Λιονέλ Μέσι και τόνισε πως θα ήθελε να τον δει ξανά με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζοάν Λαπόρτα:

«Για μας είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Τον είχαμε εδώ και έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής εδώ. Είμαι πεπεισμένος πως εκείνος, στην καρδιά του, είναι μπλαουγκράνα. Είναι σημείο αναφοράς των φιλάθλων μας και θα είναι πάντα δεμένος με την Μπάρτσα. Θα μας άρεσε πολύ να επιστρέψει, αλλά θα δούμε τι θα γίνει.

Είναι προφανές ότι θα ήθελα να επιστρέψει μία ημέρα. Θα μου άρεσε αλλά δεν μπορούμε να δημιουργούμε τέτοιες προσδοκίες. Είναι παίκτης της Παρί και έχει συμβόλαιο μαζί τους. Κατέκτησε το Μουντιάλ και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτόν. Οι μηχανισμοί στήριξης ενεργοποιήθηκαν για να σώσουμε το σύλλογο που ήταν σε μία δύσκολη κατάσταση, τώρα η ισπανική λίγκα έχει θέσει όρια.

Σε περίπτωση που ενεργοποιήσουμε εκ νέου κάποιο μηχανισμό στήριξης, δεν θα το κάνουμε για να πάρουμε κάποιον παίκτη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!