Δηλώσεις ενόψει του αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό έκανε ο Έτορε Μεσίνα.

Ο Έτορε Μεσίνα οδήγησε την ομάδα του σε τρεις διαδοχικές νίκες στη Euroleague διασκεδάζοντας τις κακές εντυπώσεις που είχε αφήσει η Αρμάνι Μιλάνο στη διοργάνωση φέτος και στόχο έχει μία τέταρτη, αυτή τη φορά στο ΣΕΦ, όταν αύριο, Παρασκευή (6/1) οι Ιταλοί αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός, στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Euroleague, πριν τη μάχη στο Φάληρο, παραδέχτηκε πως η ομάδα του θα πρέπει να ανεβάσει επίπεδο για να μπορέσει να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στους «ερυθρόλευκους», τους οποίους χαρακτήρισε ως «μία από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague». Από την πλευρά του, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Κάιλ Χάινς, κάλεσε τους συμπαίκτες του ν’ αξιοποιήσουν το μομέντουμ των τριών νικών.

Συγκεκριμένα, ο Έτορε Μεσίνα δήλωσε: «Προερχόμαστε από μία ακολουθία πολύ καλών αγώνων, αλλά απαιτείται έξτρα προσπάθεια για ν’ ανεβάσουμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague, στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα από τον coach Μπαρτζώκα, με ένα σύστημα που έχει αποδείξει και με μία εξαιρετική άμυνα».

Ο Κάιλ Χάινς σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία σκληρή ομάδα, παίζουν καλά από την αρχή της σεζόν, κυκλοφορούν καλά την μπάλα και ειδικά εντός έδρας, μπροστά στο φίλαθλο κοινό τους, είναι απίστευτα καλοί. Θα είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς, αλλά μπορούμε να αξιοποιήσουμε το μομέντουμ το δικό μας, αφού αυτό το διάστημα παίζουμε πολύ καλά, όπως έχουμε κάνει δηλαδή τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να το πράξουμε και στα δύο μισά του παρκέ, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, θα έχουμε την ευκαιρία να αναδειχτούμε νικητές».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!