Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον Γιαν Ζόμερ, που αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Μάνουελ Νόιερ.

H Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να κινηθεί για τον αντικαταστάτη του Μανουέλ Νόιερ, ο οποίος θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν μετά από ένα ατύχημα στο σκι που τον ανάγκασε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί πόδι.

Αρχικά, ο γερμανικός σύλλογος φαινόταν προσανατολισμένος να επικεντρωθεί στον Σβεν Ούλραϊχ, τον 34χρονο αναπληρωματικό που βρίσκεται στην ομάδα της Βαυαρίας από το 2015 -με εξαίρεση τη σεζόν 2020-21 όταν πήγε στο Αμβούργο-, αλλά στη συνέχεια φαίνεται να άλλαξαν τα δεδομένα. Μπάγερν Μονάχου

Στοχεύοντας στην κατάκτηση του «τρεμπλ», αποφάσισε να ψάξει στη μεταγραφική αγορά και κατέληξε στον τερματοφύλακα της εθνικής Ελβετίας και της Γκλάντμπαχ, Γιαν Ζόμερ. Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ η ομάδα της Βαυαρίας συμφώνησε με τον 34χρονο γκολκίπερ για συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2025.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!