Τσέλσι, Νιουκάσλ και Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως «σφάζονται» για να κάνουν δικό τους τον τερματοφύλακα της Λιντς, Ιλάν Μελιέ.

Τόσο η Νιούκασλ όσο και η Τσέλσι φαίνεται πως έχουν βάλει στόχο να αποκτήσουν τον τερματοφύλακα της Λιντς Γιουνάιτεντ, Ίλαν Μελιέ, σύμφωνα με το RMC Sport.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο ταλαντούχος κίπερ, φαίνεται πως είναι στο στόχαστρο των δύο ομάδων, οι οποίες δεν έχουν πρόβλημα να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για να τον κάνουν δικό τους.

Να σημειωθεί πως ο Μελιέ είναι μόλις 22 ετών και έχει χρηματιστηριακή αξία στα 22 εκατομμύρια ευρώ. Σε 16 αγώνες φέτος έχει δεχθεί 29 γκολ ενώ έχει κρατήσει μόλις σε 3 αγώνες ανέπαφη την εστία του.

Από το ρεπορτάζ της RMC Sport, σίγουρα προκαλεί εντύπωση το όνομα της Τσέλσι, δεδομένου ότι διαθέτει δύο αρκετά αξιόπιστες λύσεις στα γκολπόστ της.

Τέλος, να σημειωθεί πως και η Μπάγερν Μονάχου επιθυμεί να αποκτήσει τον Μελιέ για να αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Νόιερ. Ωστόσο, η Λιντς δεν έχει καμία πρόθεση να τον πουλήσει. Ο 22χρονος κίπερ έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!