Εκτός δράσης αναμένεται να μείνει για τρεις αγωνιστικές ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι λόγω τιμωρίας που του επέβαλε το ειδικό αθλητικό δικαστήριο της La Liga.

To Διοικητικό Αθλητικό Δικαστήριο (TAD) της Μαδρίτης, μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε την τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Πολωνό διεθνή επιθετικό της Μπαρτσελόνα Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, για τη «διπλή» κίτρινη κάρτα στον αγώνα με την Οσασούνα στις 8 Νοεμβρίου, για μια χειρονομία που ο Χιλ Μανθάνο θεώρησε προσβλητική.

Θα χάσει τα παιχνίδια με Ατλέτικο Μαδρίτης, Χετάφε και Χιρόνα και θα επιστρέψει στη LaLiga -αφού η τιμωρία δεν επηρεάζει το Κύπελλο Ισπανίας (Copa del Rey)- κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις στον αγώνα της 1ης Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, μπορεί να υπάρξει μια τροπή των γεγονότων καθώς η Μπαρτσελόνα μπορεί να κάνει έφεση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!