Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει τρία ονόματα για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, η οποία σύμφωνα με τον Τεν Χαγκ έχει πρόβλημα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνεται έντονα στην ενδιάμεση μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να αγοράσει παίκτη για το κέντρο της επίθεσής της. Στόχος του Τεν Χαγκ είναι να εμπλουτίσει τις επιθετικές λύσεις της ομάδας. Και γι’ αυτό θέλει έναν παίκτη που να έχει έφεση στο σκοράρισμα, να είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια και να έχει καλό τελείωμα.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει εκφράσει την επιθυμία του να υπογράψει έναν νέο επιθετικό.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν έλλειψη επιθετικών εδώ και πολύ καιρό και ο Ολλανδός ιθύνων νους θα ήθελε να φέρει έναν επιθετικό τον Ιανουάριο.

Να σημειωθεί πως ο Τεν Χαγκ ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται έναν επιθετικό που θα μπορεί να επηρεάσει την έκβαση του παιχνιδιού αλλιώς ο σύλλογος απλά θα σπαταλήσει χρήματα.

Οι τρεις περιπτώσεις που εξετάζει ως τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτές των Ολιβιέ Ζιρού, Πάτρικ Σικ και Κόλο Μουανί. Ο Γάλλος στράικερ της Μίλαν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, δεδομένου ότι θα έρθει μεσούσης της σεζόν. Ωστόσο, η Μίλαν δεν φαίνεται να «ψήνεται» ιδιαίτερα για να τον αφήσει να φύγει. Και εκεί είναι που «χαλάει» το… γλυκό με τον Ζιρού.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τι ισχύει με Σικ και Κόλο Μουανί

Η γαλλική L’Equipe ανέφερε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί να υπογράψει τον Ράνταλ Κόλο Μουανί έναντι 53 εκατομμυρίων λιρών.

Ο επιθετικός της Φρανκφούρτης πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την πρώτη του επαφή στον ημιτελικό με το Μαρόκο και δημιούργησε… χάος μετά την αλλαγή του στον τελικό με την Αργεντινή.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν ανάγκη από έναν επιθετικό μετά την αποχώρηση του Ρονάλντο και ο Μουανί θα μπορούσε να ταιριάζει στις απαιτήσεις του Τεν Χαγκ.

Όσον αφορά την υπόθεση του Πάτρικ Σικ, η Fichajes ανέφερε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρώτησε και πάλι για τον επιθετικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο αγγλικός σύλλογος είχε ρωτήσει για τον επιθετικό επί θητείας του Ραλφ Ράνικ και τώρα ο Έρικ Τεν Χαγκ θέλει να υπογράψει τον Τσέχο φορ.

Για τον Σικ, η Λεβερκούζεν φαίνεται πως ζητάει τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ευρώ για τον 26χρονο επιθετικό. Το ποσό αυτό δεν φαίνεται να… προβληματίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά η πορεία της μεταγραφής θα κριθεί καθαρά από το αν θα πειστεί η Λεβερκούζεν να πει το «ναι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!