Σε συνεχείς επαφές με την Λέστερ είναι, σύμφωνα με την διοίκηση των «αλεπούδων», η Άρσεναλ για την παραχώρηση του Γιούρι Τίλεμανς.

Η διοίκηση της Λέστερ επιβεβαίωσε πως είναι σε επαφές με την Άρσεναλ για την παραχώρηση του Γιούρι Τίλεμανς. Ο 25χρονος Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός έμεινε το καλοκαίρι στη Λέστερ, αλλά θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και είναι κοντά σε συμφωνία με την Άρσεναλ.

Η Λέστερ καταλαβαίνει τη φιλοδοξία του να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά πως τελικά θα φύγει, ενώ ο ίδιος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail» έχει συμφωνήσει με την Αρσεναλ, η οποία θα δαπανήσει περίπου 30 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του.

Ο ίδιος έχει συμφωνήσει σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές κοντά στα οκτώ εκατ. ευρώ. Οι υπογραφές αναμένεται να μπουν τις επόμενες ημέρες. Από την πλευρά της η Λέστερ κινείται για την απόκτηση του Αζεντίν Ουνάχι από την Ανζέ. Ο 22χρονος Μαροκινός μέσος ήταν από τις μεγάλες αποκαλύψεις στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!