Τον Μικάιλο Μούντρικ θέλει να κλέψει η Τσέλσι μέσα από τα χέρια της Άρσεναλ σύμφωνα με ρεπορτάζ του βρετανικού Τύπου.

Η Τσέλσι έχει μπει στην κούρσα για την απόκτηση του αστέρα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μίκαλο Μούντρικ, ο οποίος συνδέεται εδώ και καιρό με τη μετακίνησή του στην έτερη λονδρέζικη ομάδα, την Άρσεναλ.

Οι “κανονιέρηδες” ενδιαφέρονται για τον Ουκρανό διεθνή από το καλοκαίρι, με την πιο πρόσφατη προσφορά τους ύψους 55 εκατομμυρίων λιρών (66,4 εκατ. δολαρίων) να απορρίπτεται. Ενώ η Σαχτάρ έχει αποκαλύψει ότι ζητάει περίπου 85 εκατ. λίρες για τον Μούντρικ, ο Guardian γράφει ότι και η Τσέλσι ενδιαφέρεται για τον παίκτη, και μπορεί ακόμη και να τον «κλέψει» από την Άρσεναλ.

Η επίθεση είναι ένας βασικός τομέας που έχει βάλει στο στόχαστρο ο Γκράχαμ Πότερ και οι νέοι ιδιοκτήτες, με την μεταγραφή του καλοκαιριού για τον επιθετικό της Λειψίας Κρίστοφερ Ενκουνκού να έχει ολοκληρωθεί μαζί με την συμφωνία του Ιανουαρίου για τον επιθετικό της Μόλντε, Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά. Ο Μούντρικ, ένας πλήρης ακραίος επιθετικός που έχει εντυπωσιάσει στο Champions League με τη Σαχτάρ με τρία γκολ και δύο ασίστ φέτος, θα προστεθεί σε μια πληθώρα επιθετικών επιλογών στην πρώτη γραμμή της Τσέλσι, αν οι Μπλε αποφασίσουν να πληρώσουν το υπέρογκο ποσό της μεταγραφής του.

Αυτό το ενδεχόμενο θα μπορούσε να είναι δύσκολο, δεδομένων των πρόσφατων εξελίξεων στον σύλλογο. Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τσέλσι ήταν διατεθειμένη να υπερκαλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Έντσο Φερνάντεζ ύψους 120 εκατ. ευρώ, ενώ η συμφωνία ύψους 35 εκατ. ευρώ για τον αμυντικό της Μονακό Μπενουά Μπαντιασίλ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Οι Μπλε έχουν επίσης συνδεθεί με την απόκτηση του μέσου της Μπράιτον, Αλέξις Μακ Άλιστερ, ως εναλλακτική λύση για τον Φερνάντεζ, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μούντρικ μπορεί να βρίσκεται χαμηλά στη λίστα του Πότερ για την ενίσχυση του Ιανουαρίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Τώρα κιόλας λέμε! Τώρα κιόλας λέμε