Ο Τζάντον Σάντσο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά θα προπονηθεί ατομικά σύμφωνα με τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Τζάντον Σάντσο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από μια αποχή για «ψυχικούς και σωματικούς» λόγους, αλλά θα προπονηθεί μόνος του πριν επανενταχθεί στην ομάδα.

Ο Άγγλος διεθνής έμεινε εκτός αποστολής της Γιουνάιτεντ για την προετοιμασία στα μέσα της σεζόν στην Ισπανία, με τον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ να αποκαλύπτει ότι δοκιμαζόταν «σωματικά και πνευματικά». Αντ’ αυτού, πέρασε χρόνο για ατομική προπόνηση στην Ολλανδία κατά τη διάρκεια της διακοπής, αλλά και πάλι δεν διεκδικούσε θέση στην αποστολή της Γιουνάιτεντ για την τέταρτη αγωνιστική του Carabao Cup στις 21 Δεκεμβρίου με την Μπέρνλι ή στις 27 Δεκεμβρίου με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την Premier League.

Ο Τεν Χαγκ επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης έχει πλέον επιστρέψει στον σύλλογο, αλλά εξακολουθεί να μην είναι σε θέση να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ δήλωσε: Σάντσο

«Η ώρα της επιστροφής δεν είναι τώρα, αλλά σημειώνει πρόοδο. Θα δούμε πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα. Έχει επιστρέψει στο Μάντσεστερ. Θα ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!