H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να κάνει δικό της έναν από τους κορυφαίους του Μουντιάλ, τον Αργεντινό Έντσο Φερνάντες.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της Εθνικής Αργεντινής στην κατάκτηση του Μουντιάλ ήταν αναμφίβολα ο Έντσο Φερνάντες. Ο άσος της «αλμπισελέστε» βραβεύθηκε ως ο κορυφαίος νέος παίκτης της διοργάνωσης και αναμενόμενο ήταν να τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μία εξ αυτών και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ έχει μπει γερά στο κόλπο για την απόκτησή του και προτίθεται μάλιστα να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του με την Μπενφίκα, ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Έντσο Φερνάντες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και οι Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, ωστόσο προς ώρας δεν έδειξαν διατεθειμένες να πληρώσουν τη ρήτρα του.

Να θυμίσουμε πως έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι και τον Ιούνιο του 2027.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!