Ο Ερυθρός Αστέρας συμφώνησε και με τον Πολονάρα σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ρεπορτάζ από σερβικά ΜΜΕ τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ασταμάτητος ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Ακίλε Πολονάρα.

Ο άσος της Αναντολού Εφές είναι δυσαρεστημένος από την τουρκική ομάδα και όπως επισημαίνει δημοσίευμα της “zurnal.rs” οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και πλέον μένει μόνο η ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε πως τις τελευταίες εβδομάδες ο Ερυθρός Αστέρας έχει αποκτήσει του Λούκα Βιλντόσα και Φακούντο Καμπάτσο. Ωστόσο, ο τελευταίος δεν θα κάνει το ντεμπούτο του ούτε κόντρα στην Μπαρτσελόνα αφού δεν έχουν διευθετηθεί τα οικονομικά με παλαιότερη οφειλή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ερυθρός Αστέρας είναι το Financial Fair Play, το οποίο δεν έχει τηρήσει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!