Ο Φακούντο Καμπάτσο είναι και επίσημα παίκτης του Ερυθρού Αστέρα!

Το «μπαμ» είναι πλέον κι επίσημο! Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Φακούντο Καμπάτσο. Ο Αργεντινός γκαρντ επέστρεψε στην Ευρώπη μετά το πέρασμά του από το ΝΒΑ για περίπου δύο χρόνια.

Ο 31χρονος άσος υπέγραψε ως το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο θα έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει από την ομάδα του Βελιγραδίου με ένα μικρό buy out.

Σε πέντε σεζόν στην Ευρωλίγκα ο Καμπάτσο κατέκτησε δύο φορές τον τίτλο και συνολικά είχε 8,3 πόντους, 5,3 ασίστ, 2,3 ριμπάουντ, 1,4 κλεψίματα και 2,1 λάθη σε 22 λεπτά κατά μέσο όρο.

«Ανυπομονώ να βγω στο γήπεδο με τον Βιλντόζα και τους συμπαίκτες μου»

Έτοιμος να ζήσει τη νέα εμπειρία που παρουσιάστηκε στον δρόμο του μοιάζει να είναι ο Φακούντο Καμπάτσο.

Ο έμπειρος guard δήλωσε ανυπόμονος να ζήσει από κοντά την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας.

«Ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδό μας και να συναντήσω τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν δίστασα όταν ήρθε η πρόταση. Άρχισα να παρακολουθώ βιντεάκια με τους οπαδούς και από παιχνίδια της ομάδας. Είδα τις σημαίες της Αργεντινής, άκουσα τους οπαδούς να φωνάζουν για την Αργεντινή. Είναι τρελό! Ανυπομονώ να βγω στο γήπεδο με τον Βιλντόζα και τους συμπαίκτες μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!