Μάντσεστερ Σίτι: Οι «πολίτες» πάνε για το τρομερό deal με τη Μίλαν για την ανταλλαγή Ραφαέλ Λεάο και Τζακ Γκρίλις.

Μία ανταλλαγή που θα συζητηθεί αν πραγματοποιηθεί θέλει να κάνει πράξη η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πολίτες» θέλουν να φέρουν στην Αγγλία τον Ραφαέλ Λεάο και δεν διστάζουν να προτείνουν και έμψυχο αντάλλαγμα. Ποιον; Τον Τζακ Γκρίλις! Ο Άγγλος αστέρας δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους της Σίτι, οι οποίοι σύμφωνα με το Tuttomercatoweb θέλουν να κάνουν δικό τους τον Ραφαέλ Λεάο της Μίλαν.

Ο Πορτογάλος άσος εντυπωσίασε και στο Μουντιάλ με τη φανέλα της ομάδας του Φερνάντο Σάντος, συνεχίζοντας τις καταπληκτικές εμφανίσεις που έκανε με τους «ροσονέρι». Αυτές έχουν τραβήξει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων και η Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως αναφέρει το Tuttomercatoweb, η Σίτι του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 12 εκατ. ευρώ, δηλαδή σχεδόν τις διπλάσιες από εκείνες που του δίνει η Μίλαν για να μείνει (6,5 εκατ. ευρώ ανά σεζόν). Και για να πειστεί η πρωταθλήτρια Ιταλίας, η Μάντσεστερ Σίτι είναι διατεθειμένη να ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τον Τζακ Γκρίλις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!