«Πιέζει» τον Ραφαέλ Λεάο η Μίλαν για νέο συμβόλαιο την ώρα που τον πλησιάζει επικίνδυνα η Τσέλσι για να τον «αρπάξει».

Ο Ραφαέλ Λεάο έχει πρόταση να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν, αλλά η Τσέλσι επιμένει για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η ομάδα του Μιλάνου δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Τα σχετικά ρεπορτάζ, πάντως, αναφέρουν πως η ομάδα του Λονδίνου εντείνει το ενδιαφέρον της για τον Λεάο και είναι έτοιμη να προσφέρει τον Ιανουάριο 130 εκατ. ευρώ (!) για να πάρει τα δικαιώματα του.

Επίσης ο Λεάο ζητά αύξηση στις αποδοχές του από τα 1.5 εκατ., στα 7.5 εκατ. ευρώ, κάτι που δεν αποδέχεται η διοίκηση της Μίλαν.

Οι «ροσονέρι» αποφάσισαν να σκληρύνουν τη στάση του και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ έστειλαν τελεσίγραφο στον ατζέντη του, πως πρέπει ν’ αποφασίσει έως τις αρχές Ιανουαρίου αν αποδέχεται την πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου, αλλιώς θα παραχωρηθεί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!