Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ντέγιαν Ράντονιτς, αναφέρθηκε εκτενώς στο επερχόμενο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Για το επερχόμενο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μίλησε ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Ράντονιτς ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους για να επικρατήσουν των αιώνιων αντιπάλων τους.

«Όλα τα παιχνίδια της EuroLeague είναι σημαντικά, αλλά πάντα ένας αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ, έχοντας σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος παίζοντας έξυπνα», τόνισε ο Ράντονιτς και συμπλήρωσε για το πώς εισπράττουν οι φίλαθλοι το ντέρμπι:

«Πάντα παίζουμε για τους φιλάθλους μας, αυτό θα κάνουμε και αύριο. Ο τρόπος που μας υποστηρίζουν είναι εκπληκτικός και για εμάς πολύ σημαντικός. Βέβαια, στο παρκέ θα πρέπει να σκεφτούμε τα πράγματα που αφορούν το μπάσκετ και να παίξουμε πολύ καλά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!