Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τον Κάλβιν Φίλιπς και τα «παραπανίσια» κιλά, προστατεύοντας τον με ατάκα που προκάλεσε γέλιο.

Για τον Κάλβιν Φίλιπς μίλησε ξανά ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Μετά το ματς με τη Λιντς, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στον Φίλιπς, τον οποίο είχε «κατηγορήσει» προ ημερών πως γύρισε υπέρβαρος από το Μουντιάλ.

Αυτή τη φορά, όμως, ο Γκουαρντιόλα επιστράτευσε το χιούμορ του και σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν ο Φίλιπς έχει ελπίδες να παίξει με την Έβερτον απάντησε: «Τώρα έχει το τέλειο σώμα. Είναι τόσο σέξι».

«Πέρασε το πρώτο μέρος της σεζόν εκτός δράσης, με χειρουργείο, ώστε να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έκανε τα πάντα για να είναι εκεί. Δεν έχει να κάνει μόνο με τη φυσική κατάσταση, πρέπει να κατανοείς τι κάνουμε εδώ, τις κινήσεις και όλα αυτά.

Κι αυτό, λοιπόν, όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Γιατί ο Ρόδρι δεν μπορεί να παίζει σε όλα τα παιχνίδια, συνεπώς θα παίξει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Είμαι χαρούμενος, όμως, γιατί χθες ο Κάλβιν προπονήθηκε πολύ καλά και αργά ή γρήγορα θα τον δείτε να παίζει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!  Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!