Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ θα ήθελε να παίξει στην Μάντσεστερ Σίτι κι αυτό γιατί θα ήθελε να παίξει υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Sun, οι υπεύθυνοι της Μάντσεστερ Σίτι πιστεύουν ότι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μπορεί να επιλέξει να παίξει στο Etihad Stadium το επόμενο καλοκαίρι λόγω του δέλεαρ της συνεργασίας με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Σίτι πιστεύει ότι η απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ θα ήταν “ιδανική” για το μέλλον της μεσαίας της γραμμής που είναι πιθανό να χάσει τον Ιλκάι Γκουντογκάν ως ελεύθερο στο τέλος της σεζόν. Και όχι μόνο αυτό, ο Κέβιν Ντε Μπρούινε έχει περάσει τα 30 και το μέλλον του Μπερνάρντο Σίλβα είναι αβέβαιο αυτή τη στιγμή.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Σίτιζενς δεν θα διστάσουν να σπάσουν το ρεκόρ μεταγραφών του συλλόγου τους. Ο 19χρονος μέσος της Ντόρτμουντ δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του και η Σίτι είναι έτοιμη να αποκρούσει κάθε ανταγωνισμό καταβάλλοντας ένα ποσό που κατά πάσα πιθανότητα θα ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια λίρες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!