Για τη λύση της συνεργασίας του με τον Άγιαξ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ντάλεϊ Μπλιντ.

Ο Ντάλεϊ Μπλιντ αποχαιρέτησε τους φίλους του Άγιαξ, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον ολλανδικό σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντάλεϊ Μπλιντ:

«Αποχωρώ από τον Άγιαξ με πόνο στην καρδιά και δάκρια στα μάτια. Το να φορά τη φανέλα αυτής της ομάδας είναι το καλύτερο πράγμα του κόσμου. Ο κόσμος στο Άμστερνταμ είναι ευθύς και απαιτητικός. Αυτό μου άρεσε πάντα και για αυτό μπορώ να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί τους. Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση, η οποία δεν ήταν πάντα εύκολη για εμένα. Μερικές φορές αισθανόμουν πως έπαιζα και εναντίον σας, ένιωθα ότι δεχόμουν κριτική πιο εύκολα σε σύγκριση με άλλους ποδοσφαιριστές.

Όμως αυτός δεν είναι ο λόγος που φεύγω. Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα εδώ. Όταν τραγουδούσατε το όνομά μου, ανατρίχιαζα σε όλο μου το σώμα. Είμαι περήφανος για αυτό. Δεν είχα φανταστεί έτσι το τέλος μου στον Άγιαξ, αλλά οι καταστάσεις αλλάζουν. Ελπίζω να ξαναέχουμε τον χρόνο για να αποχαιρετιστούμε σωστά. Βεβαιωθείτε ότι θα διατηρήσετε τον Άγιαξ στο επίπεδο που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!