Ο Νίκολας Οταμέντι φημολογείται ότι θα φύγει από τη Μπενφίκα αλλά ο ίδιος φαίνεται πως δεν ενδιαφέρεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Εννέα ημέρες αφότου στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή στα γήπεδα του Κατάρ, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός Νίκολας Οταμέντι έφτασε στην Πορτογαλία προκειμένου να επιστρέψει στις προπονήσεις της Μπενφίκα.

Για τον 34χρονο έμπειρο παίκτη φημολογείται ότι μπορεί να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, παρ΄ όλα αυτά για τον ίδιο τα πράγματα είναι διαφορετικά: «Είμαι ευτυχισμένος, τώρα θα συγκεντρωθώ απόλυτα στην Μπενφίκα», τόνισε ο Οταμέντι την Τρίτη στο αεροδρόμιο «Ουμπέρτο Ντελγκάδο» της Λισαβόνας.

Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το μέλλον του και στα όσα γράφονται στα ΜΜΕ, ότι μπορεί ν΄ αποχωρήσει από τους «Αερούς» το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Ο Οταμέντι και ο συμπαίκτης του στην Εθνική και στην Μπενφίκα, Έντσο Φερνάντες, προετοιμάζονται για το εκτός έδρας ματς των πρωτοπόρων με την Μπράγκα, την ερχόμενη Παρασκευή (30/12).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!