Μουντιάλ 2022: Η Αργεντινή κατέκτησε το τρίτο της Παγκόσμιο Κύπελλο επικρατώντας στα πέναλτι της Γαλλίας - Εικόνες από την απονομή

Η Αργεντινή επικράτησε 4-2 της Γαλλίας στα πέναλτι, έπειτα από έναν ιστορικό τελικό που έληξε 3-3 μετά από 120 λεπτά παιχνιδιού. Πρώτα προηγήθηκαν οι απονομές στους κορυφαίους του Μουντιάλ. Ακολούθησε η παραλαβή των ασημένιων μεταλλίων στους Γάλλους και ακολούθησε η βράβευση των ποδοσφαιριστών της «αλμπισελέστε».

Τελευταίος έλαβε το μετάλλιό του ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος στη συνέχεια σήκωσε το τρόπαιο στον ουρανό του Κατάρ σε μία ιστορική στιγμή.

Μουντιάλ: Δείτε εικόνες από την απονομή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Αργεντινή

Μουντιάλ

Μουντιάλ

Μουντιάλ

Μουντιάλ

Μουντιάλ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!