Ο Λούκα Ντόνσιτς μίλησε για τον αγώνα κόντρα στους Νικς και παραδέχθηκε πως το μοναδικό που χρειαζόταν ήταν μία... μπυρίτσα του Θεού.

Τι κι αν έγραψε ιστορία; Τι κι αν το όνομά του μπήκε με χρυσά γράμματα στα κιτάπια των πιο ιερών βιβλίων του ΝΒΑ; Ο Λούκα Ντόνσιτς είναι ένας… θεούλης. Ένας απλός μύστης όπως όλοι οι υπόλοιποι. Και τι θέλει ένας παιχταράς που μόλις έβαλε 60 πόντους, 21 ριμπάουντ και 10 ασίστ; 

Μα φυσικά μία μπύρα.

Ο Ντόνσιτς μίλησε στους δημοσιογράφους στην καθιερωμένη συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα με τους Νικς και είπε τι θα ήθελε ιδανικά μετά τον αγώνα. Και αυτό δεν ήταν άλλο από μία recovery beer. 

Δείτε το απόσπασμα που ο Λούκα Ντόνσιτς ζητά απλά μία… μπυρίτσα

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!