Η Τσέλσι τα παίζει όλα για όλα για τον Έντσο Φερνάντες και θέλει να τον κλέψει από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ετοιμη να βάλει το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη είναι η Τσέλσι για τον Εντσο Φερνάντες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Πορτογαλικού Τύπου οι Λονδρέζοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν περισσότερο από 120 εκατ. ευρώ που είναι η ρήτρα που έχει ο Αργεντίνος στο συμβόλαιό του. 

Πιο συγκεκριμένα η Τσέλσι φαίνεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 130 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Παγκόσμιο πρωταθλητή.

Αν τελικά ο Φερνάντες αποχωρήσει κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ένα ποσοστό ύψοπυς 25% από το ποσό της μεταγραφής θα πάει στη Ρίβερ Πλέιτ. 

Έντσο Φερνάντες: «Σφάζονται» Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Λίβερπουλ κέρδισε τη μάχη για την απόκτηση του Κόντι Γκάκπο και πλέον ετοιμάζεται να δώσει «νέα μάχη» για τον Έντσο Φερνάντες.

Ωστόσο, δεν… παίζει μόνη της. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει και αυτή την κίνησή της. 

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα, και οι δύο προτάσεις υπερβαίνουν τη ρήτρα των 120 εκατ. ευρώ που έχει τοποθετήσει η Μπενφίκα για την παραχώρησή του!

Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά και των δύο αγγίζει τα 127 εκατ. ευρώ. Έτσι, η τελική επιλογή ανήκει στον ίδιο τον Έντσο Φερνάντες.

Και οι δύο ομάδες «πρεσάρουν» τον παίκτη και προσπαθούν να του αποσπάσουν την υπογραφή του και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμα την ομάδα που θα επιλέξει ο παίκτης για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!