Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να ξαναδεί τον Παναθηναϊκό όπως κόντρα στον Ιωνικό και είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος για το ματς με τον ΟΦΗ.

Στα αίτια που «κόστισαν» στον Παναθηναϊκό δύο χαμένους βαθμούς την περασμένη Τετάρτη (21/12) στο ματς με τον Ιωνικό στη Νεάπολη (1-1), αναφέρθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV που θα «παίξουν» στο pregame του αυριανού (28/12, 21:30) αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο 60χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης που εμφάνισε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως στη φάση του γκολ της ισοφάρισης του Ιωνικού, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς που ακολουθεί με τον ΟΦΗ.

«Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό η ομάδα είχε τον απόλυτο έλεγχο και δημιούργησε ευκαιρίες για να “καθαρίσει” το ματς, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μια έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στην μοναδική φάση του αντιπάλου στο παιχνίδι. Υπήρχε μια χαλαρότητα και μια επιθυμία να βγούμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ, χάνοντας κάπως τη συγκέντρωση μας στο ανασταλτικό κομμάτι» τόνισε αρχικά ο Γιοβάνοβιτς και πρόσθεσε για τον ΟΦΗ:

«Είναι μια ομάδα που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στον πρώτο γύρο με τραυματισμούς και έλλειψε ο ρυθμός από κάποιους παίκτες. Παραμένει όμως μια έμπειρη ομάδα με παίκτες που πέρυσι έκαναν εξαιρετική πορεία. Επίσης είναι μία ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός παρά εντός έδρας και μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη αν της δώσεις χώρους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!