Ο Γιούργκεν Κλοπ στήριξε για ακόμα μία φορά τον Ντάργουιν Νούνιεζ παρά το γεγονός ότι έχασε τα άχαστα για ακόμα μία φορά.

Ο Ντάργουιν Νούνιες δεν κατάφερε να σκοράρει στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Άστον Βίλα (3-1) τη Δευτέρα, αλλά προπονητής των «κόκκινων» Γιούργκεν Κλοπ είπε ότι είναι ευχαριστημένος με το all-around παιχνίδι του Ουρουγουανού και ότι είναι βέβαιος ότι τα γκολ θα έρθουν.

Ο Νούνιες έχασε αρκετές ευκαιρίες κόντρα στον Βίλα, αλλά το ακούραστο τρέξιμο και η δημιουργία φάσεων του έδωσαν τον τίτλο Man of the Match. 
Ο Κλοπ είπε ότι βρισκόταν αρκετό καιρό στο ποδόσφαιρο για να τον ανησυχεί το γεγονός ότι ο Νούνιες δεν σκοράρει.

«Υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που είναι πολύ πιο σημαντικά. Κοιτάζοντας πίσω στο χρόνο δεν μπορείτε να φανταστείτε μερικές από τις ευκαιρίες που έχασαν επιθετικοί με τους οποίους συνεργάστηκα» είπε ο Κλόπ και συνέχισε:
«Ο ρυθμός με τον οποίο παίζει, οι χώροι που δημιουργεί, είναι ασταμάτητος αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει αμυντικός που να μπορεί πραγματικά να τον φτάσει σε ταχύτητα».

Ο Νούνιες έχει σκοράρει μόλις πέντε γκολ στο πρωτάθλημα από τότε που ήρθε στην ομάδα ως αντικαταστάτης του Σάντιο Μανέ σε μια μεταγραφή που κόστισε στη Λίβερπουλ περίπου 75 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Κλοπ είπε ότι κάνει υπομονή με τον 23χρονο, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στα τρία παιχνίδια της Ουρουγουάης στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Θα σκοράρει γκολ, δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό», είπε ο Γερμανός, «Ολα θα πάνε καλά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!