Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι και εξαιρετικός ψυχολόγος εκτός από προπονητής και στάθηκε στο πλευρό του Ντάρβιν Νούνιες.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, υποστήριξε τον επιθετικό Ντάρβιν Νούνιες. Μάλιστα, προέτρεψε τον διεθνή της Ουρουγουάης να δείξει ψυχραιμία ενώ τελειώνει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται.

Ο 23χρονος Ουρουγουανός επιθετικός, δεν έχει την αναμενόμενη απόδοση, καθώς σε οκτώ συμμετοχές με την φανέλα της Λίβερπουλ, μετρά μόλις δύο γκολ και μία ασίστ. Μάλιστα, έδειξε ότι δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, καθώς αποβλήθηκε για αντιαθλητικό κτύπημα σε αντίπαλο, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών.

«Νομίζω ότι είπε και ο ίδιος, πως νιώθει την πίεση», είπε ο Γιούργκεν Κλοπ και πρόσθεσε: «Πρέπει να ηρεμήσει. Οι κινήσεις του, είναι εξαιρετικές και αν τον βλέπατε να τελειώνει τις φάσεις στην προπόνηση, θα λέγατε… «Θεέ μου». Αλλά στα παιχνίδια, προφανώς, βιάζεται. Πρέπει να ηρεμήσει άμεσα, για να χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητες του. Ως επιθετικός, πρέπει απλώς να το νιώσει αυτό. Μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!