Ο μάνατζερ του Καρίμ Μπενζεμά δημοσίευσε τις εξετάσεις του παίκτη κατηγορώντας τον Ντεσάμπ πως δεν τον ήθελε στην ομάδα.

Το διαζύγιο του Καρίμ Μπενζεμά με την Εθνική Γαλλίας έχει πολλά επεισόδια, καθώς έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα, γιατί ο άσος της Ρεάλ έφυγε από το Μουντιάλ. Ο μάνατζερ του έμπειρου επιθετικού Καρίμ Ντιαζιρί ανέβασε στα σόσιαλ μίντια ένα βίντεο από τις εξετάσεις του Μπενζεμά.

Οπως αναφέρει ο ίδιος, η γνωμάτευση τριών γιατρών, αναφέρει ότι θα ήταν έτοιμος στη νοκ άουτ φάση.

«Το βάζω εδώ, αλλά πριν από αυτό συμβουλεύτηκα τρεις ειδικούς που επιβεβαίωσαν τη διάγνωση ότι ο Μπενζεμά θα μπορούσε να είναι έτοιμος από τη φάση των 16 να είναι, τουλάχιστον, στον πάγκο. Γιατί του ζητήσατε να φύγει τόσο γρήγορα;» έγραψε ο μάνατζερ του Μπενζεμά «καταγγέλλοντας» έτσι τη στάση που κράτησε ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή θεωρεί ότι ο Ντεσάμπ δεν τον ήθελε στην αποστολή και γι’ αυτό πήρε την βιαστική απόφαση περί της αποχώρησής του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!