Μετά την απόσυρση του από την εθνική Γαλλίας, ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε unfollow τους πρώην συμπαίκτες του.

Ήταν πολλά τα ρεπορτάζ που έδειχναν πως υπάρχει πρόβλημα στην εθνική Γαλλίας. Πλέον αυτό επιβεβαιώνεται. Ο Καρίμ Μπενζεμά, αφού ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την Εθνική Γαλλίας, έκανε unfollow τους περισσότερους παίκτες.

Θυμίζουμε πως είχαν κυκλοφορήσει διάφορα βίντεο με ορισμένους Γάλλους παίκτες που δυσανασχετούσαν με την επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική ομάδα.

Έτσι ο Γάλλος «πήρε το όπλο του» και τους έσβησε όλους. Ή μάλλον σχεδόν όλους. Συνεχίζει να ακολουθεί τους Τσουαμενί, Καμαβινγκά, τον άλλοτε συμπαίκτη του, Βαράν, τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Μάρκους Τουράμ της Γκλάντμπαχ. Ακόμα συνεχίζει να ακολουθεί τον λογαριασμό της εθνικής ομάδας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!