Δηλώσεις με αφορμή την αποχώρηση του Ίσκο έκανε ο προπονητής της ομάδας, Χόρχε Σαμπάολι.

Είναι δύσκολο να αναλογιστεί κανείς ότι ο Ίσκο πριν από λίγα χρόνια ήταν ένα από τα μεγαλύτερα project του ισπανικού ποδοσφαίρου. Σε ηλικία μόλις 30 ετών είναι χωρίς ομάδα εδώ και ένα 24ωρο, έχοντας αποδεσμευτεί από τη Σεβίλη στην οποία πήγε τον Αύγουστο, αφού έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο τελευταίος του προπονητής δεν του έδωσε και την καλύτερη… συστατική επιστολή: «Φεύγει ένας παίκτης με πολλές δυνατότητες, όμως δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της Σεβίλης» είπε ο τεχνικός της ομάδας Χόρχε Σαμπάολι, που είχε πάντως και μια καλή κουβέντα για τον βραχύσωμο χαφ: «Εξαιρετικό παιδί και του εύχομαι ό,τι καλύτερο»!

Λένε ότι πιθανός προορισμός του είναι η Γουλβς, καθώς προπονητής της είναι ο Χουλέν Λοπετέγκι, ο οποίος είχε πάρει τον Ίσκο στη Σεβίλη το καλοκαίρι. Όμως τον Οκτώβριο απομακρύνθηκε, και ο Σαμπάολι που τον αντικατέστησε δεν τον θεωρεί πλέον απαραίτητο.

Ο 30χρονος άσος έκανε ντεμπούτο το 2013 στην Εθνική Ισπανίας με την οποία έχει 38 συμμετοχές, όμως η τελευταία του χρονολογείται από το 2019. Πραγματοποίησε μεταγραφή 30.000.000 ευρώ από τη Μάλαγα στη Ρεάλ το 2013 και με τη φανέλα της «βασίλισσας» κατέκτησε 5 φορές το Champions League.

Μάλιστα στους τέσσερις τελικούς (2014, 2016, 2017, 2018) ήταν βασικός και απουσίαζε μόνο από τον τελευταίο (2022, στο 1-0 επί της Λίβερπουλ) αφού τα τελευταία δύο χρόνια σταδιακά έχασε τη θέση του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!