Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δήλωσε... παρών με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Λίβερπουλ και έστειλε μήνυμα αποφασιστικότητας μέσω Instagram.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ επέστρεψε σε επίσημους αγώνες με την Μάντσεστερ Σίτι και μαζί επέστρεψε στα γκολ. Τι πιο σύνηθες θα αναρωτηθεί κανείς.

Ο Νορβηγός αστέρας των «πολιτών» περίμενε καρτερικά να τελειώσει το Μουντιάλ. Περίμενε για να δείξει πόσο έτοιμος είναι να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε.

Γι’ αυτό και στην πρώτη μετά-μουντιαλική ανάρτηση που έκανε με τη φανέλα της Σίτι έδειξε την αποφασιστικότητά του για… μεγάλα πράγματα.

«Είμαστε πίσω, πιο δυνατοί από ποτέ», έγραψε στην ανάρτηση που ανέβασε στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erling Braut Haaland (@erling.haaland)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!