Νέος προπονητής της Κάλιαρι είναι ο Κλάουντιο Ρανιέρι!

Πλέον, είναι επίσημο: ο Κλάουντιο Ρανιέρι είναι ο νέος προπονητής της Κάλιαρι, όπως ανακοίνωσαν οι «Ροσομπλού» με το μήνυμα «Καλώς επέστρεψες».

Ο Ρωμαίος προπονητής, ο οποίος κατέγραψε τις πρώτες επιτυχίες στην καριέρα του στη Σαρδηνία με δύο συνεχόμενες ανόδους από τη Γ΄ Εθνική στη Serie A, υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2025. Τα οικονομικά στοιχεία δεν δημοσιοποιήθηκαν, αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα ποσό άνω του μέσου όρου για το σύλλογο.

Ο Ρανιέρι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας από την 1η Ιανουαρίου. Απέναντι στην Κοζέντσα, λοιπόν, οι Σαρδηνοί θα έχουν στον πάγκο τους τον Μούτσι, που είναι ο διευθυντής του συλλόγου!

Το καθοριστικού ραντεβού έγινε χθες το απόγευμα, έγινε στη Ρώμη, του CEO Κάρλο Κάτε και του αθλητικού διευθυντή Νερέο Μπονάτο, με το περιβάλλον του Ρωμαίου προπονητή.

Ο Ρανιέρι είναι ο προπονητής η δουλειά του οποίου εκτιμάται περισσότερο από οποιουδήποτε άλλο στο περιβάλλον της ομάδας. Οι δύο διαδοχικές άνοδοι, που οδήγησαν την Κάλιαρι στη Serie A από τη Γ΄ Εθνική μεταξύ του τέλους της δεκαετίας του 1980 και των αρχών της δεκαετίας του 1990, υπήρξαν καθοριστικές γι΄ αυτή την εκτίμηση.

Επίσης, στο… βιογραφικό του ως τεχνικός των Σαρδηνών είχε πιστωθεί την παραμονή τους στην κορυφαία κατηγορία, τη σεζόν 1990-91. Στη συνέχεια «μετακόμισε» στη Νάπολη και ακολούθησε μια μακρά καριέρα, με αποκορύφωμα τον θρίαμβο στην Premier League και το πρωτάθλημα που κατάκτησε οδηγώντας τη Λέστερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!