Σεβίλη και Ίσκο αναμένεται να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους το επόμενο χρονικό διάστημα σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

Λίγους μήνες κράτησε η συνεργασία του Ισκο με την Σεβίλη, καθώς ο έμπειρος μέσος, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης, θα λύσει τις επόμενες ημέρες το συμβόλαιο του με τους Σεβιγιάνους.

Οι διοικούντες τον ισπανικό σύλλογο (σ.σ. που βρίσκεται στην 18η θέση της La Liga), και οι εκπρόσωποι του 30χρονου Ισπανού μέσου, φέρεται να συμφώνησαν στους όρους για την άμεση λύση του συμβολαίου ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο έμπειρος άσος, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024, αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοσθεί στην νέα του ομάδα, παρά το γεγονός ότι έπαιξε 19 φορές με την φανέλα της Σεβίλης σε όλες τις διοργανώσεις.

Οσον αφορά στην επόμενη ομάδα του, η σχετική φημολογία, τον θέλει να υπογράφει στην Γουλβς, όπου θα συναντήσει τον Χουλιέν Λοπετέγκι, ο οποίος έφυγε από την… Σεβίλη τον περασμένο Οκτώβριο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!  Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!