Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, αποθέωσε τον Ολυμπιακό και τη μέχρι τώρα πορεία του στη διοργάνωση.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα θεωρεί πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι ένα από τα φαβορί για να πάνε στο Final-Four ενώ μίλησε και για τον Φακούντο Καμπάτσο,

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς:

«Ο Καμπάτσο είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα, αλλά δεν έπαιξε πρόσφατα στις ΗΠΑ, οπότε θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να βρει ρυθμό. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα του πάρει χρόνο.

Ο Ολυμπιακός είναι από τα μεγάλα φαβορί για το Final Four. Όλοι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, παίζουν με αυτοματισμούς και είναι πολύ καλοί στην άμυνα και την επίθεση.

Με βάση τους αριθμούς, ίσως είναι η καλύτερη ομάδα μέχρι στιγμής. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτες του έχουν τον χαρακτήρα να νικούν παντού. Θα δούμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!