NBA: Ο Νίκολα Γιόκιτς ντύθηκε... Ουίλτ Τσάμπερλεϊν και έσπασε κάθε ρεκόρ με triple double από άλλες εποχές.

Ιστορική βραδυά για τον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος σημείωσε 40 πόντους και έκανε ρεκόρ καριέρας με 27 ριμπάουντ στη νίκη των Ντένβερ Νάγκετς επί των Σάρλοτ Χόρνετς με 119-115.

Ο Γιόκιτς είχε επίσης 10 ασίστ σημειώνοντας το πέμπτο εφετινό triple-double του και 81ο συνολικά στην καριέρα του. Μάλιστα ο «Τζόκερ», έγινε ο τρίτος παίκτης στην Ιστορία της λίγκας με τουλάχιστον 40 πόντους 25 ριμπάουντ και 10 ασίστ μετά τους Ουίλτ Τσάμπερλεϊν (4 φορές) και Έλτζιν Μπέιλορ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA on ESPN (@nbaonespn)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba)

Ο Σέρβος άσος, είχε 40 πόντους (11/22 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 12/17 βολές), 27 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 2 κλεψίματα και 5 λάθη σε 40 λεπτά συμμετοχής. Από εκεί και πέρα 20 πόντους πρόσθεσε ο Κεντάβιους Κόλντγουελ-Πόουπ και 19 πόντους με 10 ριμπάουντ ο Άαρον Γκόρντον. 

Για τους Χόρνετς ο ΛαΜέλο Μπολ είχε 31 πόντους ενώ 15 πόντους και 10 ριμπάουντ είχε ο Γκόρντον Χέιγουορντ. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!