Λιονέλ Μέσι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ στο instagram - Τα εύσημα σε όλη την ομάδα και η... υπόσχεσή του.

Την πρώτη ανάρτηση μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πραγματοποίησε ο Λιονέλ Μέσι. O «Pulga» σημείωσε δύο τέρματα στην τεράστια νίκη της Αργεντινής επί της Γαλλίας και σήκωσε το μοναδικό τρόπαιο που του έλειπε.

Στο post που πραγματοποίησε έσπευσε να αποδώσει τα εύσημα στους συμπαίκτες του και να δώσει ραντεβού για τις επόμενες επιτυχίες της «αλμπισελέστε».

Η ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

«Παγκόσμιοι Πρωταθλητές!!!!!!! 🌎🏆

Το ονειρεύτηκα τόσες πολλές φορές, το ήθελα τόσο πολύ που ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω……

Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, όλους όσους με στηρίζουν και όλους όσοι πίστεψαν σε εμάς. Αποδείξαμε για άλλη μια φορά ότι οι Αργεντινοί, όταν αγωνιζόμαστε ενωμένοι και ενωμένοι, είμαστε ικανοί να πετύχουμε ό,τι βάλουμε στο μυαλό μας. Η αξία ανήκει σε αυτή την ομάδα, η οποία είναι πάνω από τις ατομικότητες, είναι η δύναμη όλων μας που αγωνιζόμαστε για το ίδιο όνειρο που ήταν επίσης το όνειρο όλων των Αργεντινών… Τα καταφέραμε!!!

Πάμε Αργεντινή γαμώτο!!!!! 🙌🏻🙌🏻

Τα λέμε σύντομα….»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!