Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τις δυσκολίες του να είσαι πατέρας αλλά και τον συνδυασμό στη ζωή ενός αθλητή και οικογενειάρχη.

Για το πώς είναι να είσαι πατέρας και να μεγαλώνεις παιδιά μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak αναφέρθηκε στην οικογένειά του τονίζοντας την υποχρέωσή του να είναι καλός πατέρας. Ακόμα, πρόσθεσε πως τα παιδιά του δεν πρόκειται να τον θυμούνται ως αθλητή αλλά από το πώς τους μεγάλωσε.

«Όσο καλός παίκτης είμαι άλλο τόσο καλός πατέρας οφείλω να ‘μαι. Διότι στο τέλος της ημέρας τα παιδιά μου δεν θα θυμούνται όλες τις διακρίσεις που κέρδισα, τα βραβεία του MVP, τα πρωταθλήματα.

Πρόκειται να θυμούνται μόνο το πώς τους έκανα να αισθάνονται και το πώς ήταν η παιδική ηλικία τους. Όλα αυτά θυμάμαι εγώ, δεν θυμάμαι τι είχε ο μπαμπάς μου. Αν είχε χρήματα ή αν ήταν σπουδαίος σε κάτι ή πράγματα που πέτυχε στη ζωή του. Όλα όσα θυμάμαι είναι πώς μ’ έκανε να νιώθω, όλα τα μαθήματα που μου έδωσε, τη συμβουλή που μου έδωσε κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού.

Πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά, αφαιρώντας τις έγνοιες από το κεφάλι μου, αφήνοντας το μπάσκετ εκτός σπιτιού όσο μπορώ περισσότερο και βάζοντας την ίδια προσπάθεια ως πατέρας», τόνισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!