Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έσπευσε να υπερασπιστεί τον Κρις Μίντλετον για την αγωνιστική του ανετοιμότητα ως τώρα.

Πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση οι Μπακς γνώρισαν βαριά ήττα 142-101 από τους Γκρίζλις στο Μέμφις. Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε, όπως ήταν φυσιολογικό, προβληματισμένος αλλά και βέβαιος ότι η ομάδα θα ξεπεράσει αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα.

Ακόμα, υπερασπίστηκε τον Κρις Μίντλετον που είχε 1/12 σουτ λέγοντας: «Ο Κρις θα είναι πάντα ο Κρις κι όταν βρει το ρυθμό του, θα γίνει κακός τύπος. Δεν έχει παίξει καν δέκα ματς ακόμη μέχρι τώρα».

Τέλος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στον Στίβεν Άνταμς των γηπεδούχων λέγοντας: «Είναι 2.13 μέτρα, 125 κιλά, γραμμωμένος και μοιάζει με τον Aquaman. Διώχνει τους πάντες από τη μέση και σε αυτό είναι από τους καλύτερους σε όλο το πρωτάθλημα, βοηθώντας την ομάδα του και επηρεάζοντας τα παιχνίδια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!