Ο Γιασίν Μπόνο είναι το νέο που προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα της Μπάγερν Μονάχου για τον αντικαταστάτη του Μάνουελ Νόιερ.

Ο τραυματισμός του Νόιερ ήταν κάτι που δεν περίμεναν στην Μπάγερν Μονάχου και πλέον έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον αντικαταστάτη του. Πριν λίγες μέρες ακούστηκαν τα ονόματα των Κέιλορ Νάβας και Ντομινίκ Λιβάκοβιτς. Πλέον στο τραπέζι υπάρχει και το όνομα του Γιασίν Μπόνο.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό Μουντιάλ και είναι στα υπόψιν της γερμανικής ομάδας ώστε να αντικαταστήσει τον Νόιερ.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχει δεχτεί μόλις 3 γκολ και κράτησε ανέπαφη την εστία του σε άλλα 3 ματς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Γιασίν Μπόνο