Η Μπάγερν Μονάχου είδε τον Μάνουελ Νόιερ να σπάει το πόδι του και εξετάζει τις περιπτώσεις Κέιλορ Νάβας και Ντομινίκ Λιβάκοβιτς.

Ο αναπάντεχος τραυματισμός του Μάνουελ Νόιερ, υποχρεώνει τους διοικούντες την Μπάγερν Μονάχου, να κινηθούν στην μεταγραφική αγορά για την απόκτηση τερματοφύλακα. Ο διεθνής Γερμανός πορτιέρε, υπέστη κάταγμα στο πόδι κάνοντας σκι (!) και θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς, ενώ προς το παρόν, ο αντικαταστάτης του θα είναι ο 34χρονος, Σβεν Ούρλιχ, την ώρα που στο δυναμικό της πρώτης ομάδας, υπάρχει και ο 19χρονος, Γιοχάνες Σένκ.

Ενας από τους στόχους των Βαυαρών, για την θέση ανάμεσα στα δοκάρια, είναι ο Κέϊλορ Νάβας. Ακόμη, δεν αποκλείεται και η περίπτωση του Κροάτη τερματοφύλακα της Ντιναμό Ζάγκρεμπρ, Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, ο οποίος εντυπωσιάζει στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο 35χρονος Κοσταρικανός τερματοφύλακας, δεν έχει αγωνισθεί ούτε λεπτό (!) με την Παρί Σεν Ζερμέν, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς ο Κριστόφ Γκαλτιέ, δείχνει απεριόριστη εμπιστοσύνη στον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Και η περίπτωση της Μπάγερν Μονάχου, φαντάζει ιδανική για τον έμπειρο πορτιέρε, το συμβόλαιο του οποίου, θα λήξει τον Ιούνιο του 2024.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!