Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στο επεισόδιο του Γκριν με οπαδό των Μπακς - «Αν απειλείσαι, το λες στον διαιτητή, δεν αξίζει ο διάλογος».

Τη δική του άποψη για το επεισόδιο που προκλήθηκε μεταξύ του Ντρέιμοντ Γκριν και οπαδού των Μπακς έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Greek Freak υποστήριξε πως δεν υπάρχει λόγος συζήτησης με τους οπαδούς. Κι αυτό γιατί πλέον οι παίκτες έχουν αποκτήσει το δικαίωμα να ζητούν την άμεση αποχώρηση οπαδών που τους ενοχλούν από την εξέδρα.

«Εγώ προσπαθούσα να συγκεντρωθώ όσο περισσότερο μπορούσα για να εκτελέσω τις βολές. Προφανώς και άκουγα έναν διάλογο μεταξύ του Ντρέιμοντ και κάποιου. Δεν άκουσα τι ειπώθηκε, αλλά και ν’ άκουγα δεν είναι δουλειά μου να επέμβω.

Ο τρόπος που το χειρίστηκαν όλο αυτό ήταν πολύ επαγγελματικός. Εφόσον, όπως είπε ο Γκριν, απειλήθηκε η ζωή του, πηγαίνεις στον διαιτητή, το λες και όποιος είναι αποβάλλεται. Δεν αξίζει ν’ ανοίγεις κουβέντα.

Έχουμε τη δύναμη και τη θέση να πάμε στον διαιτητή και να πούμε ότι ο τύπος μας ενοχλεί έτσι ώστε αυτός να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Ο τρόπος αυτός μας προστατεύει», είπε ο Αντετοκούνμπο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!