Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανάρτησε φωτογραφία του στο Instagram φορώντας τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι, δηλώνοντας την υποστήριξή του στην Αργεντινή.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Έλληνας κορυφαίος τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μπει σε… ποδοσφαιρικά μονοπάτια.

Μάλιστα, έχει δείξει τη προτίμησή του και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ασχολείται με το ποδόσφαιρο και προσπαθεί στον ελεύθερο χρόνο του να το απολαύσει παρακολουθώντας τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές που υποστηρίζει.

Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην έχει εικόνα για το τι συμβαίνει στο Μουντιάλ. Ο ίδιος βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι παίζοντας εκεί σε τουρνουά επίδειξης όμως παράλληλα ετοιμάζεται και για τα μεγάλα παιχνίδια του Μουντιάλ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φόρεσε τη φανέλα της Αργεντινής και ειδικότερα αυτή με το όνομα του Λιονέλ Μέσι στην πλάτη και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

Μάλιστα, ανέβασε τη φωτογραφία του στα προσωπικά του social media και έγραψε:

«VAMOS ARGENTINA και έγινε χαμός!»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ανάρτηση του Έλληνα τενίστα και η αγάπη του για τον Μέσι

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!