Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 10 τέρματα σε Μουντιάλ και ισοφάρισε το ρεκόρ του Ντάνιελ Μπατιστούτα, με τον παλαίμαχο άσο να στέλνει το δικό του μήνυμα προς τον Αργεντίνο σούπερ σταρ.

Με το γκολ που σκόραρε κόντρα στην Ολλανδία, ο Λιονέλ Μέσι ισοφάρισε τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα και είναι πλέον μαζί, ως οι πρώτοι σκόρερ της «αλμπισελέστε» στη διοργάνωση!

Ο 53χρονος θρυλικός Αργεντίνος επιθετικός δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Μέσι για το επίτευγμά του μέσω μιας ανάρτησής του στα social media.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο σπουδαίος Μπατιστούτα για τον Λιονέλ Μέσι:

«Αγαπητέ Λέο, συγχαρητήρια! Είχα αυτό το ρεκόρ για 20 χρόνια και το απόλαυσα. Τώρα είναι μεγάλη τιμή και ευχαρίστηση να το μοιράζομαι μαζί σου, ελπίζοντας με όλη μου την καρδιά ότι θα μπορέσεις να το ξεπεράσεις στο επόμενο παιχνίδι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!