Ο Μάρκους Ράσφορντ υποκλίθηκε στον Κιλιάν Εμπαπέ και του ευχήθηκε καλή επιτυχία ενόψει των ημιτελικών του Μουντιάλ.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η εθνική ομάδα της Αγγλίας, είδε το… ταξίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 να τελειώνει με «δράστες» τους Γάλλους διεθνείς. Οι Ορελιέν Τσουαμενί και Ολιβιέ Ζιρού, σκόραραν για τους «πετεινούς», ενώ ο Χάρι Κέϊν, ο οποίος ισοφάρισε προσωρινά με πέναλτι, αστόχησε από την «άσπρη βούλα» και στέρησε από τους συμπαίκτες του, το ενδεχόμενο παράτασης.

Ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος μπήκε στο ματς στα τελευταία λεπτά, βρέθηκε «μία ανάσα» από την ισοφάριση, όταν εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα εκατοστά, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιορίς.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας συγγνώμη για τον αποκλεισμό: «Κάθε μέλος της ομάδας μας, έδωσε τα πάντα. Ημασταν κοντά, αλλά όχι αρκετά κοντά. Σας υπόσχομαι ότι θα επιστρέψουμε»!

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση, αντέδρασε ο Κιλιάν Μπαπέ με την γνωστή «καρδούλα», ενώ ακολούθως, ο Ράσφορντ, απάντησε: «Καλή επιτυχία για το υπόλοιπο της διοργάνωσης! Γκρέμισε τα πάντα, βασιλιά»!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!