Ο Εστέμπαν Εντούν αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από την κόντρα του Λιονέλ Μέσι και του Βάουτ Βέγκχορστ.

Το ξέσπασμα του Λιονέλ Μέσι μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες συνεχίζει να απασχολεί ακόμα και σήμερα.

Μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να δώσει όλες τις απαντήσεις. Ο δημοσιογράφος Εστέμπαν Εντούν που εκείνη τη στιγμή έπαιρνε συνέντευξη από τον Αργεντίνο σταρ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Εστέμπαν Εντούλ:

«Μετά το ματς υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια. Υπήρχαν πολλές αψιμαχίες, δεν ήταν μόνο ο Μέσι. Όπως για παράδειγμα ανάμεσα στον Φαν Ντάικ και τον Οταμένδι. Ήταν σαν μετά από ντέρμπι στην Αργεντινή, αλλά σε ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα, γιατί μιλάμε για παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Ο Μέσι ήταν εκνευρισμένος από τη διαδικασία των πέναλτι, γιατί οι Ολλανδοί προκαλούσαν τους Αργεντινούς. Ο Βέγκχορστ περίμενε τον Λέο στο τούνελ και τον πλησίασε ζητώντας του τη φανέλα. Εκεί ‘φόρτωσε’ ο Μέσι. Ο Ολλανδός δεν καταλάβαινε τι του έλεγε. Έμεινε εκεί να τον κοιτάζει κι αυτό έκανε ακόμη πιο έξαλλο τον Μέσι και του είπε αυτά που του είπε.

Ήταν πολύ νευριασμένος, που δεν με κοίταζε καν, ούτε άκουγε τι του έλεγα. Τον ρώτησα κάτι για την ασίστ του στο 1-0 και εκείνος μου έλεγε για τον Φαν Χάαλ και τη FIFA. Δεν μπορούσα να του κάνω συνέντευξη. Κάποια στιγμή, πριν βγούμε στον αέρα, του είπα να ηρεμήσει γιατί ήταν κάποιοι άνθρωποι από τη FIFA τριγύρω και δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!