Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το ματς με τους Ντάλας Μάβερικς και τη νοοτροπία πρωταθλήτριας που έχει η ομάδα του.

Μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση και με πρωταγωνιστή, για ακόμη μία βραδυά, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν στο Ντάλας των Μάβερικς με 106-105 και έφθασαν στις 19 νίκες στο εφετινό ΝΒΑ, έχοντας ηττηθεί, μόλις έξι φορές.

Σε 35 λεπτά συμμετοχής, ο Έλληνας άσος, πέτυχε 28 πόντους, «μάζεψε» 10 ριμπάουντ, «μοίρασε» τρεις ασίστ, ενώ είχε ακόμη, ένα κλέψιμο, επτά λάθη και έξι φάουλ, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης, δήλωσε:

«Δεν είπα κάτι όταν αποβλήθηκα. Απλώς πήγα στον πάγκο. Το ηθικό της ομάδας ήταν καλό, έχουμε ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση με εμένα να έχω αποβληθεί με 3-4 λεπτά να μένουν για το τέλος και να νικάμε. Δεν ήταν κάτι νέο. Όποιος παίκτης και να λείπει παλεύουμε για να νικήσουμε. Είμαστε μία ομάδα που παλεύει για το πρωτάθλημα και προσπαθεί και στις δύο πλευρές του παρκέ, όποιος παίκτης και να είναι μέσα. Αυτό κάνουμε και αυτό κάναμε. Εκμεταλλευτήκαμε τις χαμένες βολές των Μαβς και νικήσαμε. Δεν αλλάζει όμως η ενέργειά μας όταν κάποιος δεν αγωνίζεται».

Αντετοκούνμπο: «Είναι δύσκολο να σε παίζουν double-team»

Όσο για το πόσο εύκολο είναι να τον παίζουν double team συμπλήρωσε:

«Είναι δύσκολο. Αν κάποιος δεν έχει βιώσει κάτι τέτοιο, δεν μπορεί να καταλάβει το συναίσθημα του να σου κάνουν double-team. Μπορεί να το δουν στο VIDEO, αλλά δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Η ομάδα θέλει να είμαι επιθετικός και να βγάζω φάσεις, αλλά είναι δύσκολο να κινείσαι όταν σου κάνουν double-team.

»Αν μου δείξεις έναν παίκτη που μπορεί να νικήσει το double-team θα είμαι χαρούμενος επειδή θα μάθω κάτι. Δεν σε αφήνουν να κινηθείς, γιατί όπου και αν πας σου κάνουν double-team ή σου στήνουν τείχος. Δεν μπορείς να κινηθείς. Όσο προχωρούσε το παιχνίδι όμως έβρισκα καλύτερα τους συμπαίκτες μου, έκανα handoff, ήθελα να μετακινήσω την άμυνα.

Είναι σαν χορός. Δεν θα μπορέσω να πάω στην ρακέτα; Ας χορέψουμε, πηγαίνοντας στο πλάι. Ήλπιζα έτσι ότι με αυτό τον τρόπο θα βρω ευκαιρία να πάω στην ρακέτα και εκεί που ήθελα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!