Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει για τερματοφύλακα και ο Ερικ Ντε Χαγκ έχει στο μυαλό του έναν μουντιαλικό τερματοφύλακα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει για τερματοφύλακα και ο Ερικ Ντε Χαγκ θέλει να πάρει στην Αγγλία τον Γιαν Ομπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς ψάχνει για τη διάδοχη κατάσταση του Νταβίντ Ντε Χέα κάτω από τα δοκάρια. 

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Σλοβένος διεθνής τερματοφύλακας αποτελεί διακαή πόθο του Ολλανδού κόουτς, αλλά η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς είναι στα 90 εκατ. η ρήτρα αποδέσμευσης του από την Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Ετσι η Γιουνάιτεντ στρέφεται σε εναλλακτικές λύσεις και σύμφωνα με το «ESPN» έχει ξεκινήσει επαφές για την απόκτηση του Γιαν Σόμερ.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας της εθνικής Ελβετίας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Ντόρτμουντ και από την 1η Ιανουαρίου έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!  Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!  Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!