Ο Σέζαρ Αθπιλικουέτα αποχαιρέτισε τον Λουίς Ενρίκε μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Εθνική Ισπανίας.

Η Ισπανία δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε στη φάση των «16» του Μουντιάλ 2022 στα πέναλτι από το Μαρόκο.

Το αποτέλεσμα αυτό προκάλεσε εξελίξεις και η ομοσπονδία ανακοίνωσε χθες τη λύση της συνεργασίας της με τον Λουίς Ενρίκε, παρά το γεγονός ότι οι Ισπανοί διεθνείς, τάχθηκαν στο πλευρό του προπονητή τους. 

Ο Σέζαρ Αθπιλικουέτα αποχαιρέτισε τον πρώην πλέον ομοσπονδιακό τεχνικό: «Ηταν πάντα δίπλα μας και κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη.

Ηταν αφοσιωμένος στην εθνική και έκανε τα πάντα για την επιτυχία της. Λυπάμαι για την εξέλιξη αυτή και του εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του», τόνισε σχετικά ο διεθνής αμυντικός της Τσέλσι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!